Inzicht in je installatie met IXON

Altijd en inzicht en controle in je installatie met de producten van IXON. De producten van IXON bieden meerwaarde als het gaat om remote control.

Monitoren, controleren en analyseren.

Inzicht in je installatie met IXON

IXON

IXON, een toonaangevend merk op het gebied van industriële connectiviteit en automatisering, heeft de industrie veranderd met zijn innovatieve benadering van het verbinden, beheren en optimaliseren van industriële systemen. Als pionier op het gebied van IIoT (Industrial Internet of Things), heeft IXON een reputatie opgebouwd als een vertrouwd merk dat technologieën biedt die de digitale transformatie van bedrijven wereldwijd stimuleren.

SieTec werkt met de producten van IXON om jou bedrijfsvoering en processen te verbeteren. 

Hexagons
Hexagons

IXON

SieTec verbetert de connectiviteit en efficiëntie van haar automatiseringsoplossingen met IXON's industriële routers.

IXON's routers monitoren, beheren en bedienen industriële machines en apparaten op afstand, veilig en betrouwbaar. Deze routers zijn zeer veilig en beschermen altijd jouw gevoelige gegevens en operationele processen tegen cyberaanvallen.

Door IXON's routers te gebruiken, kan SieTec direct gegevens en inzichten krijgen van machines op verschillende locaties. Dit helpt ons om problemen snel te vinden en te verminderen. Hierdoor hebben we minder tijd zonder werking. Hierdoor kunnen onze klanten hun productiviteit maximaliseren en operationele kosten verlagen.

IXON
Hexagons

Mogelijkheden van IXON

IXON biedt een scala aan mogelijkheden. Deze opties helpen bij automatisering in de industrie. Hierdoor kun je efficiënter werken. Ook kun je het onderhoud verbeteren. Daarnaast kun je beslissingen nemen op basis van feiten.

Cloud synchronisatie

IXON's routers synchroniseren industriële automatiseringssystemen met de cloud. Gebruikers kunnen eenvoudig gegevens van machines en apparaten naar de cloud uploaden. Dit opent de deur naar real-time monitoring en rapportage, ongeacht de locatie van de apparatuur.

Inzicht en toegang van een afstand

Met IXON kunnen gebruikers diepgaand inzicht krijgen in de prestaties en status van hun industriële systemen. De routers geven veilige toegang tot machines op afstand. Dit is belangrijk voor probleemoplossing en configuratiewijzigingen. Dit kan gedaan worden zonder fysieke aanwezigheid.

Dit niveau van toegankelijkheid verbetert de reactietijd en minimaliseert downtime. Door real-time gegevens in de gaten te houden, kunnen we proactief reageren op mogelijke problemen voordat ze kritiek worden.

Data en dashboard mogelijkheden

IXON maakt geavanceerde gegevensanalyse makkelijk door gegevens te verzamelen, op te slaan en te laten zien. We kunnen aangepaste dashboards creëren om relevante prestatie-indicatoren en gegevens weer te geven. Deze gegevens helpen bedrijven trends te vinden, prestaties te meten en processen te verbeteren. Hier bieden we de mogelijkheid om historische data tot 7 jaar terug in te zien.

Koppeling met producten van Siemens

IXON biedt naadloze integratie met Siemens industriële producten en automatiseringsoplossingen. IXON en Siemens werken samen zodat gebruikers hun machines kunnen controleren, bedienen en verbeteren via één interface.

IXON support

SieTec biedt hoogwaardige IXON support. Dit is voor een naadloze implementatie en begeleiding bij het gebruik van IXON's industriële routers.

Wij helpen klanten met begeleiding en training, zodat je het maximale uit IXON kunnen halen. SieTec helpt bij het maken van dashboards, het begrijpen van gegevens en het verbeteren van toegangsbeheer.

IXON support
Hexagons

Kies voor SieTec Industrial Automation

Het ervaren SieTec-team begrijpt de complexiteit van industriële automatisering en de unieke eisen van bedrijven. Wij bieden advies op maat. Dit advies helpt jou bij het kiezen van de juiste IXON-oplossing. De gekozen oplossing moet namelijk passen bij hun behoeften.

Totale systeem integratie

Doordat wij totale systeem integratie voorzien, kunnen we projecten van functionele omschrijving tot realisatie uitvoeren.

Een totaal concept van advies tot realisatie

Kies voor SieTec Industrial Automation
Hexagons

Enkele van onze opdrachtgevers

Hexagons
Hexagons
Outokompu"
Bleijko"
TPT"
Feralco"
Indaver"
Verbrugge"