Werken bij SieTec

Afwisselend en uitdagend werk voor opdrachtgevers in diverse en uiteenlopende branches. Groei door met een baan bij SieTec Industrial Automation.

De plek om ervaring op te doen

Neem contact op
Werken bij SieTec

Waarom werken bij SieTec

Voor je gaat solliciteren is het goed om te weten in wat voor bedrijf je terecht komt. Je zoekt immers een bedrijf dat bij jou past. Een plek waar jouw talenten het beste tot uiting komen.

SieTec is een jong dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Terneuzen en zich specialiseert in (integrale) automatiseringsoplossingen voor productieprocessen. Door de groei van ons bedrijf zijn wij continue op zoek naar nieuwe talenten.

Hexagons
Hexagons

Mogelijkheden van stage lopen bij SieTec

Benieuwd met wat voor soort opdrachten jij je bezig kunt houden bij SieTec? Bekijk de video van onze universal robot. 

Onze vacatures

Werken bij SieTec bekijk onze openstaande vacatures. Staat jou droombaan er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar administratie@sietec.nl.

Sales engineer

Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het actief opbouwen en onderhouden van relatienetwerken. Je denkt mee met de klant om zijn of haar vraagstuk zo efficiënt mogelijk te automatiseren. Je stelt calculaties en offertes op en zorgt voor de opvolging van deze offertes, leads en kansen. Tevens neem je actief deel aan beursbezoeken.

Lees meer
Sales engineer
Hexagons

Automation/ E&I Engineer

Als Automation Engineer doorloop je projecten van het begin tot het eind. Je engineert, programmeert de software en beloopt de inbedrijfstelling. Engineeren doe je voornamelijk in teamverband. Kortom een uitdagende functie met veel afwisseling en teamwerk!

Lees meer
Automation/ E&I Engineer
Hexagons

Stage lopen

Volg jij op dit moment een technische studie, zit jij in je 3e of 4e jaar en ben je op zoek naar een interessant bedrijf om kennis te maken met industriële automatisering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. SieTec is een door SBB erkend leerbedrijf dat stageplaatsen biedt aan mbo’ers en hbo’ers.

Lees meer
Stage lopen
Hexagons

Enkele van onze opdrachtgevers

Hexagons
Hexagons
Verbrugge"
Bleijko"
Indaver"
Colsen"
Cargill"
TPT"