SieTec wint gouden FD Gazelle 2014

SieTec kreeg op dinsdag 11 november in Heinenoord van het Financieele Dagblad opnieuw een Gouden FD Gazelle, een award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

SieTec wint gouden FD Gazelle 2014

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft SieTec een Gouden FD Gazelle in de wacht gesleept voor de snelste groeier binnen het kleinbedrijf in Zeeland. SieTec realiseerde een omzetgroei van 118 procent. Bax-shop.nl B.V. uit Goes won in de categorie middelgrote bedrijven met een omzetgroei van 164 procent.

Deze prijs is voor ons een mooie beloning voor het harde werken van ons team. Een speciaal bedankje aan onze klanten voor hun vertrouwen in onze dienstverlening.

Het gehele verslag van de uitreiking leest u op de website van het FD.

FD Gazellen

De FD Gazellen is een lijst van de 330 snelst groeiende ondernemingen van Nederland en is een initiatief van het Financieele Dagblad. Iedere onderneming die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% wist te behalen, komt voor in aanmerking voor de FD Gazellen Award. De krant reikt tijdens vijf regionale bijeenkomsten de awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen per provincie.

Hexagons
Hexagons