Over ons

SieTec biedt een volledige maatwerkoplossing voor het verbeteren van bedrijfsautomatisering en installaties. Als betrokken partner onderscheiden we ons door onze specialistische kennis van Siemens.

Kennis is macht, delen is kracht

Neem contact op
Over ons

Over SieTec Industrial Automation

Wij willen doen waar we goed in zijn: service, onderhoud, ontwerpen en realiseren van complete besturingsinstallaties. Wij onderscheiden ons door een specialistische technologische kennis van o.a. Siemens en door onze innovatieve maatwerk oplossingen. Door snelle service, SLA’s (Service Level Agreements) en remote inlog mogelijkheden kunnen wij onze klanten nog sneller helpen met downtime besparingen.

Hexagons
Hexagons

Visie

SieTec wil de beste Service en Solution Provider en  Full-service System Integrator op het gebied van industriële automatisering zijn. Wij hebben de ambitie onze leidende regionale positie in de Kanaalzone van Gent naar Terneuzen in de toekomst uit te breiden over een groter deel van ons land en in België.

Visie
Hexagons

Missie

SieTec wil als Service en Solution Provider en Full-service System Integrator een betrouwbare partner zijn van zowel regionale als inter-nationale opdrachtgevers. Met de intentie support te leveren door waar mogelijk hun bedrijfsautomatisering en installaties te verbeteren, te onderhouden, te inspecteren en betrokkenen te adviseren en te ontzorgen. Als Full-service System Integrator waarborgen wij de continuïteit en de stabiliteit van uw bedrijfsautomatisering. Wij streven er naar dit te doen door te werken met de beste producten en goed opgeleid en gemotiveerd personeel, welke zowel zelfstandig als in teamverband in staat is doel- en oplossingsgericht te werken.

Missie
Hexagons

Ons team

SieTec bestaat uit een team van betrokken professionals met een passie voor engineering. Goed opgeleide medewerkers met specifieke kennis, verstand van zaken en jarenlange ervaring die in staat zijn om technische vraagstukken en problemen op efficiënte wijze op te lossen. Gezamenlijk creëren we dagelijks oplossingen en toepassingen die bijdragen aan een veiliger, efficiënter en flexibeler productieproces.

Ons team
Hexagons

MT SieTec

Neem contact op met onderstaande:

Ronald van der Weegen

Directeur / General manager

Ronald van der Weegen
Hexagons

Stephan Verhelst

Operational lead

Stephan Verhelst
Hexagons
Jan Tielemans
Hexagons

Neem een kijkje in ons pand

Bekijk onze bedrijfsvideo en neem een kijkje in ons pand in Terneuzen.

Wagenpark

SieTec beschikt over een uitgebreid wagenpark met volledig ingerichte service auto’s om direct automatiserings storingen met een 24u Service Level Agreement zo snel mogelijk op te lossen en hiermee downtime reductie kunnen doen.

Wagenpark
Hexagons

Certificaten

Als opdrachtgever wilt u zekerheid op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. SieTec is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en wettelijke eisen en in het bezit van de benodigde certificeringen. 
 

  • VCA
  • UNETO-VNI
  • KENTEQ
Certificaten
Hexagons

Enkele van onze opdrachtgevers

Hexagons
Hexagons
Verbrugge"
TPT"
Outokompu"
Indaver"
Bleijko"
Colsen"