Paneelbouw

Paneelbouw is één van de hoofddiensten waarbij we de schakel leggen tussen de besturings- en bedieningskasten. We bouwen de besturing en maken de monitoring hiervan mogelijk met EPLAN®.

Paneelbouw met Siemens en EPLAN®.

Paneelbouw

Paneelbouw voor bedrijven

Paneelbouw is een essentieel onderdeel van de elektrotechnische industrie, waarbij elektrische panelen en bedieningskasten worden ontworpen, geassembleerd en bedraad. Deze panelen bouwen wij voor verschillende industrieën, waaronder energieopwekking, industriële automatisering, machinebouw en de chemische sector. Paneelbouw vereist een combinatie van technische kennis, nauwkeurigheid en vakmanschap.

Hexagons
Hexagons

Paneelbouw door SieTec

Bij SieTec Industrial Automation begrijpen we dat jouw behoeften en specificaties van het grootste belang zijn bij het ontwerpen en bouwen van elektrische panelen. Ons team van ervaren engineers en technici werkt nauw met jou samen om een duidelijk inzicht te krijgen in de gewenste functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van het paneel. Op basis van jouw input creëren we een gedetailleerd ontwerp dat voldoet aan de industriële normen en voorschriften.

Het ontwerpproces is volledig afgestemd op jouw wensen. We selecteren zorgvuldig de juiste componenten, bepalen de optimale bekabeling en creëren een overzichtelijk bedradingsschema. Bij SieTec maken we gebruik van hoogwaardige en betrouwbare componenten van gerenommeerde leveranciers om duurzame en efficiënte panelen te garanderen. Jouw tevredenheid en gemoedsrust zijn voor ons van het grootste belang.

Paneelbouw door SieTec
Hexagons

Onze producten

Bij SieTec Industrial Automation streven we ernaar om hoogwaardige en betrouwbare elektrische panelen te leveren. Om dit te bereiken, maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige hardware van Siemens en geavanceerde software van Eplan.

Hardware door Siemens

Siemens is een gerenommeerde leverancier van elektrische componenten en automatiseringsoplossingen. We vertrouwen op de betrouwbaarheid, duurzaamheid en technologische innovatie van Siemens om ervoor te zorgen dat onze panelen voldoen aan de hoogste normen. We gebruiken Siemens-componenten zoals schakelaars, relais, beveiligingsapparatuur en besturingsapparaten in onze panelen.

Software door EPLAN

Naast de hardware van Siemens maken we ook gebruik van de geavanceerde software van Eplan. Eplan biedt krachtige en efficiënte oplossingen voor het ontwerpen, documenteren en beheren van elektrotechnische engineeringprojecten. Met behulp van Eplan-software kunnen onze engineers gedetailleerde ontwerpen maken, bedradingsschema's genereren en de volledige levenscyclus van het paneel beheren.

Kies voor SieTec Industrial Automation als paneelbouwer

Bij SieTec Industrial Automation zijn we trots op onze expertise en klantgerichte aanpak in paneelbouw. We streven naar innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid, en hebben daardoor een solide reputatie opgebouwd in de industrie. Of je nu behoefte hebt aan een eenvoudig bedieningspaneel of een complex schakelpaneel, we staan voor je klaar om jouw specifieke behoeften te vervullen en te zorgen voor een succesvol project.

Totale systeem integratie

Doordat wij totale systeem integratie voorzien, kunnen we projecten van functionele omschrijving tot realisatie uitvoeren.

Een totaal concept van advies tot realisatie

Kies voor SieTec Industrial Automation als paneelbouwer
Hexagons

Enkele van onze opdrachtgevers

Hexagons
Hexagons
Cargill"
Feralco"
TPT"
Bleijko"
Outokompu"
Indaver"