Werken bij SieTec

Is dit jouw nieuwe baan?

Werken bij SieTec

Stage lopen

Volg jij op dit moment een technische studie, zit jij in je 3e of 4e jaar en ben je op zoek naar een interessant bedrijf om kennis te maken met industriële automatisering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. SieTec is een door SBB erkend leerbedrijf dat stageplaatsen biedt aan mbo’ers en hbo’ers.

Wat wij zoeken:

Je bent bezig met een mbo- of hbo-opleiding op het gebied van elektrotechniek, besturingstechniek of industriële automatisering. Je hebt affiniteit of kennis van PLC (Siemens), Scada, besturingstechniek en meet- en regeltechniek. Daarnaast ben je leergierig, flexibel, pro-actief en gemotiveerd ingesteld. Je hebt een verantwoordelijke en accurate werkhouding en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je voelt je zowel op kantoor als in een productieomgeving op je gemak.

Wat wij bieden:

We kijken ernaar uit om studenten kennis te laten maken met ons vakgebied. Bij ons kun je rekenen op een leerzame stage en een fijne werkomgeving binnen een informele sfeer. Je werkt mee in de organisatie of voert zelfstandig een opdracht uit. SieTec stelt een persoonlijke begeleider ter beschikking die je het gehele traject zal begeleiden.

Zin in een stage bij SieTec? Mail dan je stageopdracht, cv en motivatie naar ronald@sietec.nl.

Hexagons SieTec
Hexagons SieTec